Det skal du gøre:
1. Pisk 4 pasteuriserede æggeblommer sammen med ½ dl birkesød (eller rørsukker, flormelis etc)
2. Smelt ca. 60 gram mørk chokolade og bland det i ovenstående
3. Tilsæt 2 dl soyafløde (eller rigtig fløde), 1 dl soyamælk (eller mandelmælk, komælk etc), ca. 40 g hakket mørk chokolade og 2 store spsk kakao.
Det var det :) - Så skal det bare røres rundt i ismaskinen eller hældes i en beholder.
Det vil selvfølgelig være optimalt hvis du har en ismaskine, men hvis ikke du har en, skal du bare tage ismassen ud engang imellem og røre i den. Det skal du bare gøre indtil at den er blevet for fast.
Har du en ismaskine, så husk at den skål som man skal lave isen i, skal en tur i fryseren først. Min var blevet rigtig kold, så det tog kun 15 før ismassen blev til is.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar