lørdag den 11. juni 2011

Cremet persilledrik



Persille smager godt og persille er sundt, så hvorfor ikke lave en juice af persille ?

Denne er mild og cremet, og utrolig nem at lave.

What to do:

Blend 2 dl soyamælk med 2 håndfulde persilleblade samt et drys vaniljepulver. Blend til det får en flot grøn farve..



2 kommentarer:

  1. JEG tror at det som mennesker som dig glemmer, altså folk som går rigtig meget op i mad og i sundhed, er at mange mennesker er kræsne, ikke ejer lysten til at lave mad og at mad blot er noget som skal overståes - den dag der kommer en pille som erstatning for et måltid er jeg 100% klar som forsøgskanin!

    Der er ikke noget værre end at lave mad, for slet ikke at snakke om opvasken som følger bagefter........og hvad så hvis man samtidig er kræsen? En håndfuld rucula? Yiiiiiik.......

    Hvad med helt nede på jorden "leverpostej mad" som helt almindelige mennesker med et helt almindeligt madbudget og minimalt tidsforbrug har mulighed for at lave?

    Din mad ser rigtig fin ud og der er ingen tvivl om at du gerne vil at tingene præsenterer sig fint i fint service osv. men ja........for mig er din blog en af rigtig mange og lidt "Jamie Oliver" agtig eller et af de mange andre mad programmer der findes........jeg ville elske at læse en blog som skiller sig ud.

    Men som skrevet, en rigtig fin opsat blog og nogle rigtig fine billeder men jeg tror bare du har fat i noget som 100 andre også har fat i.

    SvarSlet
  2. Hej Deidre-Ann

    Jeg synes at det er rigtig ærgeligt at høre at glæden for mad er forsvindende lille hos dig. Det er ærgerligt at du synes at mad er noget der bare skal overstås og det er endnu mere ærgerligt at høre at du hellere vil tage en pille som erstatning for mad.
    Jeg kender da også godt til det med at man ikke magter at tage opvasken (hvem gider da også at bruge tid på at vaske op?), og jeg kender alt for godt til det med at jeg ikke orker at lave mad og hellere vil lave andre ting, desuden er jeg studerende og har ikke vanvittig mange penge. Men omvendt… hvis jeg ikke gør det og prioriterer det og ikke bruger tid på at lave et ordentligt måltid, så dur jeg ikke til noget og bliver gnaven. Dét at jeg får sund og nærende mad (og lækker mad der gør mig glad) gør at jeg får overskud og energi til at klare hverdagen + mere. Det er en positiv cirkel..
    Det som jeg ønsker er at inspirere folk, og vise folk at sundhed ikke er lig med klidbrød, men at det rent faktisk ER RIGTIG mad og at det er spændende mad. Man skal jo alligevel stå i det køkken og lave mad hver dag, så hvorfor ikke lave et ordentligt måltid? Det behøver ikke tage en krig, det er ikke dyrere end at købe take-away, og det kan endda blive en hyggelig stund hvis man laver det sammen med familien (også opvasken).
    Jeg har lige opstartet denne blog i forgårs. De indlæg der findes indtil videre er noget jeg personligt synes er spændende og er nok henvendt til folk der er interesserede i mad og at gøre deres kost sundere med nogle anderledes ingredienser etc. Men mit mål er også at lave madindlæg som er super nemme og tilgængelige (både hvad angår økonomi og tid), så alle kan være med hvis de har lyst. Det vil der helt sikkert snart komme.
    Sidst men ikke mindst, så er det jo en personlig blog. Jeg skriver om hvad der er nærliggende for mig, og jeg håber bare at det vil komme nogen til gode.

    SvarSlet